Corset piercing : Η νέα «τρέλα» του body piercing…

Και φτάσαμε στην εποχή του «corset piercing». Έχει γίνει μια από τις δημοφιλέστερες μορφές του επιφανειακού piercing, για τον απλούστατο λόγο ότι είναι πολύ όμορφα, προκλητικά και μπορούν να προκαλέσουν πολλά φιλοφρονητικά σχόλια. Πολλές φορές όμως τα αποτελέσματα δεν είναι τα επιθυμητά, καθώς υπάρχουν πολλά παραδείγματα, κυρίως γυναικών, που εξαπατήθηκαν και κατέστρεψαν ουσιαστικα το σώμα τους από επιτείδιους που κοιτούσαν μόνο την αύξηση των κερδών τους από αυτή τη νέα μόδα

Τα Piercing γενικά δεν είναι ποτέ εύκολο να θεραπευθούν, ακόμη και αν έχει επιλεχθεί ενα πολύ καλό κόσμημα και μια καλή περιοχή. Το ρίσκο όμως είναι γενικά αποδεκτό. Αλλά στην περίπτωση του «corset piercing», το μεγάλο πρόβλημα είναι ότι σχεδόν πάντα γίνονται όχι με κoσμήματα που σκοπό έχουν να ελαχιστοποιήσουν τα τυχόν προβλήματα, αλλά με τα απλά δαχτυλίδια χαντρών που επιδεινώνουν την κατάσταση και εγγυώνται την αποτυχία.

Πατήστε στο «Διαβάστε τη συνέχεια» για τη συνέχεια του άρθρου

Τα παραπάνω corset piercing μπορεί να φαίνονται συμπαθητικά, μόνο για λίγο όμως, ενώ, αφού θα αρχίσουν να απορρίπτονται, και οι γυναίκες θα αφεθούν όχι με ένα όμορφο σύνολο δαχτυλιδιών, αλλά με δύο σειρές σημαδιών που δημιουργήθηκανν στις πλάτες τους όπου κάποτε ήταν τα piercing. Ανάλογα με τον τυπο του δέρματός τους και το πόσο καιρό κρατήθηκαν, αυτά τα σημάδια μπορούν να είναι ιδιαίτερα ορατά, με ανώμαλη επιφάνεια και μπορούν να μείνουν πάνω τους για μια ζωή.

Πρέπει να γίνει γνωστό σε όλους και κυρίως στους ίδιους τους piercers ότι τα corset piercing γίνονται με δαχτυλίδια που δεν έιναι βιώσιμα ή έχουν πολύ μικρό χρόνο βιωσημότητας για το ανθρώπινο σώμα! Το βασικό ερώτημα είναι, εαν αυτοί που πληρώθηκαν για να κάνουν το corset piercing γνώριζαν αυτό το γεγονός, γιατί δεν απέτρεψαν τους πελατες απο το να προχωρήσουν…; Η πιθανότερη απάντηση είναι ότι στη χειρότερη περίπτωση ήθελαν απλά να βγάλουν μια καλή φωτογραφία για το studio τους αδιαφορώντας για την πορεία του Piercing στο σώμα του πελάτη τους!

Στην καλύτερη περίπτωση προειδοποίησαν τον πελάτη για τους κινδύνους που τυχόν θα διατρέξει (πιθανότατα όχι όλους), αλλά όλοι ξέρουν ότι στα αυτιά ενός νέου που θέλει να κάνει ίσως μια τρελα τη στιγμής, αυτες οι προειδοποιήσεις δε λένε τίποτα, καθώς δε συνειδητοποιούν ότι αυτή η τρελα θα τους ακολουθεί για μια ζωή…

Αν γίνοντα με το κατάλληλο κόσμημα, το piercing μπορεί να κρατηθεί μακροπρόθεσμα.
Υπάρχει ακόμα ένας υψηλός κίνδυνος απόρριψης, αλλά ελαχιστοποιείται σημαντικά.

Πηγές : http://www.bmezine.com/news/pubring/20050417.html

http://en.wikipedia.org

Αρχικό άρθρο : Shannon Larratt


About kyan

Raised on the mountains of western Greece, studied by the sea in the north of Greece, went underwater (The Netherlands) to work. Music, hip-hop in particular, is my specialty. Most of my posts are in Greek and they rant about the defeat of capitalism and the rise of the weak.

Posted on 11/11/2008, in Ιντερνετ - Τεχνολογία, Κόσμος and tagged , , , , . Bookmark the permalink. Σχολιάστε.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: