‘Επιασε πάτο ο θεσμός της «Δημοκρατίας» στην Οδοντιατρική Θεσσαλονίκης

Από το κακό στο χειρότερο πάει η κατάσταση στη σχολή που επιλέχθηκε άτυπα για την πιλότικη εφαρμογή του Νόμου Πλαισίου για την παιδεία 3 χρόνια πριν. Ενός νόμου που η πλειοψηφία των φοιτητών ποτέ δεν έκανε δεκτό και μεριδα καθηγητών αντέδρασε μεν αρχικά, αλλά πλέον εφαρμόζει πλήρως…

Στην Οδοντιατρική λοιπόν, πραγματοποιήθηκαν εχθες 18.6.2009 οι προεδρικές εκλογές με δικαίωμα συμμετοχής πια του συνόλου του φοιτητών και αυτό που έκλεψε την παράσταση ήταν η κατάμετρηση μετά το κλείσιμο της κάλπης, όπου στη διαδικασία συμμετείχαν «εκτελώντας οδηγίες πρύτανη» (ο ρόλος του προέδρου έχει ήδη αρχίσει να καταλύεται…) 3 μέλη ΔΕΠ, 3 γραμματεις, ο αντιπρύτανης Γιαννακουδάκης και οι 2 …μπράβοι του, οι οποίοι μάλιστα δεν άφηναν κανένα φοιτητή, απο τους λιγοστους βέβαια παρευρισκόμενους, να εισέλθει στην αίθουσα καταμέτρησης!!!

‘Ενα πολύ έξυπνο άρθρο εντοπίσαμε στο blog odontofreneia που ανηκει σε φοιτητές της σχολής, και το αναδημοσιεύουμε εδώ…

ΟΙ ΠΕΨΗΦΙΣΜΕΝΟΙ

Στο μπλε κονκλάβιο των σοφών της Οδοντιατρικής, η εκλογή του νέου Πάπα γίνεται με αυστηρά κριτήρια…

Οι φρουροί του καρδινάλιου Γιαννακουδάκη, έχουν σφραγίσει ερμητικά τις πύλες.Στην αίθουσα, τα λιγοστά άτομα καταμετρούν τις ψήφους.Πλήθος κόσμου κοιτάζει τον μαύρο καπνό που ξεπροβάλλει από την καμινάδα.

Και ξαφνικά… ο καπνός γίνεται άσπρος! Όλοι τρέχουν στις πύλες να μάθουν το αποτέλεσμα.Οι φρουροί δεν δίνουν τις πληροφορίες αν κάποιος δε δεχτεί να πυρακτώσει το στήθος του, με το αμφίγραμμα του Γιαννακουδάκη.

Τότε ο Τρε σκίζει την μπλούζα του και θυσιάζεται για χάρη της ενημέρωσης…

Τα υπόλοιπα τα ξέρετε, ο Κωστάκης επανεξελέγη με 72%– ούτε η Καλομοίρα στο Fame Story τόση δημοτικότητα-

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της Οδοντοφρένειας,οι επόμενες προεδρικές εκλογές θα γίνουν στο εξοχικό του Γιαννακουδάκη και η καταμέτρηση θα γίνει από το σκύλο του.

Παλέψτε την!

About kyan

Raised on the mountains of western Greece, studied by the sea in the north of Greece, went underwater (The Netherlands) to work. Music, hip-hop in particular, is my specialty. Most of my posts are in Greek and they rant about the defeat of capitalism and the rise of the weak.

Posted on 19/06/2009, in Ιντερνετ - Τεχνολογία, Κοινωνία, Παιδεία - Πανεπιστήμια, Πολιτική and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. 1 σχόλιο.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: