Διά του ξύλου, ανυπόστατων στοιχείων και διαφόρων πομπωδών εκφράσεων.. Κατηγορούν Αναρχικούς για.. Τρομοκράτες!!!

Αναδημοσίευση από Apolitisto Steki

Κατά τη διάρκεια της προσαγωγής των κατηγορουμένων που φέρονται μέλη του «Επαναστατικού Αγώνα» από την Ασφάλεια στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων ήταν «εμφανή σημάδια στο πρόσωπό τους έφεραν δύο από τους κατηγορουμένους, χωρίς ωστόσο να γίνει γνωστό από ποια αιτία προκλήθηκαν αυτά, καθώς και αν προϋπήρχαν ή όχι της σύλληψής τους», όπως έλεγε δημοσίευμα των «Νέων».

Και σήμερα μαθαίνουμε από τις δηλώσεις ενός κατηγορουμένου, ότι οι μπάτσοι στον 12ο όροφο στα γραφεία της Γ.Α.Δ.Α τoν έσπασαν στο ξύλο και απείλησαν την ζωή των παιδιών του (θυμάται κανείς την μήνυση που είχε καταθέσει ο συνήγορος του Τζωρτζάτου Κ. Παπαδάκης ότι οι μπάτσοι απειλούσαν ότι αν το φερόμενο μέλος της 17Ν δεν υπογράψει τις ομολογίες που ήθελαν θα βίαζαν το 9χρονο τότε κοριτσάκι του; Φυσικά η μήνυση αυτή δεν είχε καμιά τύχη)

Είναι μέσα στο DNA των μπάτσων να δείχνουν τον «ανδρισμό» τους σε ανυπεράσπιστα άτομα που πέφτουν στα χέρια τους. Πόσο μάλλον αν τους χρεώνουν την κατηγορία του «τρομοκράτη». Θυμηθείτε δηλώσεις του πατέρα Γεωργιάδη, ότι ο γιός του που ήταν κατηγορούμενος για την υπόθεση της 17 Ν «έφαγε από τους αστυνομικούς το ξύλο της αρκούδας», όπως ανάλογες δηλώσεις για ανελέητο ξύλο που δέχτηκε από αστυνομικούς που είχε κάνει και ο Τζωρτζάτος.

Πατήστε στο «Διαβάστε τη συνέχεια για τη συνέχεια του άρθρου

Οσο για τις πολυδιαφημιζόμενες δηλώσεις του αρχηγού της αστυνομίας για τα ευρήματα που υποτίθεται βρέθηκαν σε αυτοκίνητο κατηγορουμένου δεν μας λένε τίποτα.

Βρέθηκαν λέει δυο πιστόλια και σφαίρες. Και που ξέρουμε ποιος τα τοποθέτησε, αφού σύμφωνα με τις δηλώσεις του αρχιμπάτσου ήταν «καθαρά» τα όπλα, δηλαδή δεν είχαν χρησιμοποιηθεί σε ενέργειες του «Επαναστατικού Αγώνα»;

Βρέθηκαν επίσης, κατά τους ισχυρισμούς του μπάτσου σκληροί δίσκοι υπολογιστή οι οποίοι περιείχαν προκηρύξεις της οργάνωσης. Ε, και; Οποιος κρατάει αρχείο των δραστηριοτήτων αυτών των οργανώσεων είναι λογικό να έχει τις προκηρύξεις τους. Και εμείς τις έχουμε στο αρχείο μας. Σημαίνει τίποτα αυτό;

Τα λεφτά που βρέθηκαν «ερευνάτε οι προέλευσή τους». Τίποτα ουσιαστικό δηλαδή και σ’ αυτό.

Εχουμε λοιπόν..
Όπλα που δεν χρησιμοποιήθηκαν ποτέ,
Πλαστές ταυτότητες που η χρησιμότητα τους είναι ανύπαρκτη.

Τι μένει; Κάποια χρήματα που «η προέλευση τους ερευνάτε». Τζίφος και εδώ για τους ασφαλίτες.

Εχουμε και τις προκηρύξεις που βρέθηκαν σε σκληρούς υπολογιστές. Αν όμως είναι να βρεθούμε κατηγορούμενοι όσοι έχουμε προκηρύξεις ένοπλων οργανώσεων μειοψηφικής βίας στον υπολογιστή μας τότε ζήτω που καήκαμε.

About kyan

Raised on the mountains of western Greece, studied by the sea in the north of Greece, went underwater (The Netherlands) to work. Music, hip-hop in particular, is my specialty. Most of my posts are in Greek and they rant about the defeat of capitalism and the rise of the weak.

Posted on 15/04/2010, in Δικαιοσύνη, Κοινωνία and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink. Σχολιάστε.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: