Τα blogs βλάπτουν – Προτιμήστε την Tv : Δείτε γιατί…

Επειδή μετά τη δολοφονία ενός δημοσιογράφου και κάποιων ανόητων χτυπημάτων διαφόρων «τρομοκρατικών οργανώσεων», πολύ λόγος γίνεται τελευταία μέσα από την τηλεόραση και τις εφημερίδες για το πόσο κακό κάνουν τα μπλογκ, αισθάνθηκα και εγώ την ανάγκη ως μπλόγκερ να υπερασπιστώ αυτή τους την άποψη. Έχουμε και λέμε λοιπόν:

  • Μέσα από τα μπλόγκ, οποιοσδήποτε μπορεί να συκοφαντήσει ανώνυμα και να διαδώσει αναληθείς ειδήσεις. Στην τηλεόραση και στις εφημερίδες ουδέποτε γίνεται αυτό. Οι δημοσιογράφοι τους είναι επώνυμοι , αυτό ακριβώς που μας δείχνουν και ουδέποτε έχουν εκβιάσει πίσω από τις κάμερες.
  • Στα μπλόγκ κρύβονται ομάδες που τρομοκρατούν τον κόσμο με μόνο τους σκοπό να διαδώσουν το χάος. Τηλεόραση και εφημερίδες ουδέποτε τρομοκρατούν ή πανικοβάλουν τον κόσμο.

Για τη συνέχεια πατήστε στο

  • Στα μπλογκ υπάρχουν σκοτεινά συμφέροντα με μόνο σκοπό τους το κέρδος και ένα κομμάτι στην πίτα της εξουσίας. Στην τηλεόραση και στις εφημερίδες ποτέ δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο. Όλοι τους ενεργούν αφιλοκερδώς και για την ψυχή της μανούλας τους.
  • Στα μπλόγκ κρύβονται οι μπαχαλάκιδες που προωθούν να καταστραφούν περιουσίες οικογένειες και ζωές. Στη τηλεόραση δεν προωθείται καμία καταστροφή περιουσίας μέσω διαφημίσεων τραπεζών ούτε καταστρέφουν οικογένειες μέσω «ψυχαγωγικών εκπομπών», τύπου «Ο ΟΡΟΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ», ούτε τις ζωές των ανθρώπων που θα χλευαστούν από κάποιες «επιτροπές ταλέντου».
  • Στα μπλογκ οποιοσδήποτε μπορεί να βρίσει κάποιον χωρίς να μπορεί να ελεγχθεί. Στην τηλεόραση και στις εφημερίδες ουδέποτε συνέβη κάτι τέτοιο καθότι όχι μόνο ξέρουμε πόσο μονοιασμένοι είναι μεταξύ τους οι δημοσιογράφοι και όλοι εκείνοι που βγαίνουν στο γυαλί , αλλά δεν έχει ακουστεί από μεριά τους ούτε μία βρισιά.
  • Στα μπλογκ οποιοσδήποτε μπορεί να κάνει προπαγάνδα για να προωθήσει μια ιδέα του και να καλλιεργήσει ανήθικες πράξεις. Στην τηλεόραση ποτέ δεν συνέβη αυτό και οι διαφημίσεις τους μας δίνουν μερικά καλά παραδείγματα κοινωνικής και ηθικής συμπεριφοράς: Το καλό παιδί είναι μόνο αυτό που το παριζάκι του είναι Υφαντής, μια γυναίκα πρέπει να χαίρεται να σφουγγαρίζει τις βρομιές που κάνει ο γιος της, η τροφή των περιπτέρων μπορεί να είναι πλήρης και ισορροπημένη, οι εταιρίες κινητών το μόνο που θέλουν να μας κάνουν είναι να ευτυχίσουμε.
  • Τα μπλογκ λειτουργούν χωρίς κάποια άδεια από το ελληνικό κράτος, ενώ δέχονται αβέρτα μηνύσεις και πρόστιμα ή βρίσκονται συνεχώς σε δίκες. Αντίθετα, όλα τα τηλεοπτικά κανάλια έχουν άδειες και ουδέποτε έχουν βρεθεί αντιμέτωπα με τον νόμο.

Ναι, το ομολογώ. Τα μπλόγκ είναι εκείνα που ευθύνονται για την διαφθορά, την παρακμή των αξιών και την διαπλοκή. Καθαρίστε με μας και τότε θα έχετε μία σωστή και δίκαιη πολιτεία στην οποία οι μόνοι που θα έχουν λόγο και κρίση θα είναι οι πρετεντέρηδες, οι τριανταφυλόπουλοι και οι χατζινικολάου. Κράξτε μας! Το αξίζουμε!

Από : Έχουμε Πόλεμο

About kyan

Raised on the mountains of western Greece, studied by the sea in the north of Greece, went underwater (The Netherlands) to work. Music, hip-hop in particular, is my specialty. Most of my posts are in Greek and they rant about the defeat of capitalism and the rise of the weak.

Posted on 23/07/2010, in Ιντερνετ - Τεχνολογία, Πολιτική and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink. Σχολιάστε.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: