Οι χρυσαυγανακτισμένοι πολίτες του Αγίου Παντελέημονα και οι επιθέσεις στους συριζαίους

Η είδηση της επιθέσεως στον Άγιο Παντελέημονα με αυγά και γιαούρτια, προ ολίγων ημερών, στον Αλαβάνο και στην Πορτάλιου του Σύριζα είναι λίγο πολύ γνωστή. Παίχτηκε σε κανάλια, παράθυρα κ.ο.κ., οπότε δεν την επαναλαμβάνουμε. Για όσους δεν γνωρίζουν, πχ : κλικ (επίσης με μια αναζήτηση στο google θα βρείτε πολύ υλικό).

Ως επί τω πλείστον αυτό το γεγονός παρουσιάστηκε ως επίθεση «αγανακτισμένων πολιτών» του Αγίου Παντελέημονα, χωρίς να διευκρινιστεί βέβαια ότι οι συγκεκριμένοι «αγανακτισμένοι πολίτες» δεν είναι παρά -κατά 99%- μέλη της νεοναζιστικής συμμορίας Χρυσή Αυγή. Πράγμα που φυσικά, ωρυόμενα, δεν αποδέχεται ένα κομμάτι της μπλογκόσφαιρας, δηλαδή αυτό με τις πολύ ειδικές ανάγκες, που υπάγεται στον χώρο της ακροδεξιάς. Διάβασα προχθές κάτι ανάλογο, εν είδει ..αθώας απορίας: Γιατί οι γιαουρτωτές του Ψωμιάδη θεωρήθηκαν «αγανακτισμένοι πολίτες» ενώ οι γιαουρτωτές του Αλαβάνου «φασίστες»;

Η απάντηση πολύ απλά είναι: Διότι οι γιαουρτωτές του Αλαβάνου είναι φασιστόμουτρα με τη βούλα. Το γιατί, θα το δούμε στη συνέχεια.

Πλάκα έχουν και τα δελτία των ειδήσεων, που ως συνήθως έχουν κατάμαυρα μεσάνυχτα. Στο δελτίο του Χατζηνικολάου οι δημοσιογραφάρες μιλούσαν για «ηλικιωμένους αγανακτισμένους κατοίκους». Τα ίδια ακούστηκαν και από τον Στραβελάκη στο MEGA, που μάλιστα παρακολούθησε και με τα ίδια του τα μάτια το μοντάζ του ρεπορτάζ.

Για να δούμε όμως τώρα μερικούς από τους ηλικιωμένους αγανακτισμένους πολίτες μέσα από μια σειρά φωτογραφιών που ανέβασε σήμερα το Κυριακάτικο Σχολείο Μεταναστών.

Βλέπουμε λοιπόν παντός είδους «ηλικιωμένων συνταξιούχων» χρυσαυγίτικων υπανθρωποειδών (που πράγματι θα άξιζαν μια σύνταξη, λόγω πνευματικής αναπηρίας).
Από καραφλούς μπουλούκους και βουλιμικούς κοκαλιάρηδες, μέχρι και αρίους στην έκδοση της αρβυλοφόρας μύγας. Όλοι φυσικά εγγεγραμμένοι στο κλαμπάκι της «προικισμένης αρίας φυλής».

Ο «ηλικιωμένος» άξιος συντάξεως χονδρός «άριος» με την φαλάκρα που χαζογελάει, λες και του καθαρίζουν χρυσά αυγά, δεν είναι άλλος από τον Ηλία Παναγιώταρο. Μέλος του πολιτικού συμβουλίου της Χρυσής Αυγής (ω ναι, έχουν και τέτοιο οι αναλφάβητοι), ο οποίος για ένα φεγγάρι υπήρξε και υποψήφιος με το Λά.Ο.Σ..
Δια την εν λόγω μπουχέσα ανεφέρθην παλαιότερα εδώ το jungle report.

Η ξανθιά και άξια διπλής συντάξεως κυρία, με την περίσσια θηλυκότητα, που πετάει μια ντομάτα, είναι η Θέμις Σκορδέλη. Μια γραφική άκρως υστερική παρουσία της περιοχής, που ο ρατσισμός και ο μισανθρωπισμός της θα έκανε ακόμα και τον Λιάκο τον Παναγίωταρο να φαντάζει σαν Χιονάτη δίπλα της.
Την βλέπουμε στον ελεύθερο χρόνο της να λαμβάνει μέρος σε σοβαρές εκπομπές με σοβαρούς παρουσιαστές και να τριγυρνάει στις πλατείες προσπαθώντας να τρομάξει και να διώξει ανθρώπους που οπτικώς αποτελούν αδέλφια του αγαπημένου της αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Νίκου Μιχαλολιάκου.

Ας δούμε όμως και τι φυλλάδια έπεφταν παράλληλα με τα γιαούρτια από τους «ηλικιωμένους συνταξιούχους»:

 

Κλικ - Μεγέθυνση

Κλικ - Μεγέθυνση

Μα φυσικά τα προεκλογικά φυλλάδια της Χρυσής Αυγής, με υποψήφιο δήμαρχο τον έγχρωμο άριο Νίκο Μιχαλολιάκο. Που λίγο περισσότερο να του έκοβε, θα ήταν υπέρ της παραχώρησης της ελληνικής ιθαγένειας και των εκλογικών δικαιωμάτων τουλάχιστον στους Πακιστανούς.
Διότι όπως και να το κάνουμε, ψηφαλάκια είναι κι αυτά..

Μια άλλη εξέχουσα, ευυπόληπτη και αξιοσέβαστη «ηλικιωμένη και συνταξιούχα» παρουσία στον Άγιο Παντελέημονα είναι και η παρακάτω.

Ο Δημήτριος Πιπίκιος. Ένας undercover χρυσαυγίτης, που είναι, λέει, πρόεδρος κάποιου συνδέσμου εφέδρων αξιωματικών και τρέχα γύρευε. Το αστείο με τον συγκεκριμένο τύπο είναι, πως περιφέρεται σαν την άδικη κατάρα σε κανάλια και στριμώχνεται μπροστά από όποια κάμερα βρει για να παραστήσει τον αγανακτισμένο κάτοικο του Αγίου Παντελέημονα, εξυμνώντας φυσικά παράλληλα τη Χρυσή Αυγή. Κάποιες κακιές γλώσσες λένε πως κατοικεί κάπου κοντά στην Ομόνοια, αλλά έχει τις ικανότητες να μεταμορφώνεται πάντα σε αγανακτισμένο κάτοικο όποιας περιοχής τον χρειαστούν.

Αν χρειαστείτε λοιπόν, για οποιαδήποτε περίσταση έναν αγανακτισμένο κάτοικο, ξέρετε σε ποιόν θα απευθυνθείτε.

Μια άλλη σοβαρή και αξιοσέβαστη παρουσιά εκείνη τη μέρα στον Αγ. Παντελέημονα, και δη άξιας3πλής συντάξεως, ήταν η Χριστίνα Σιδέρη, η οποία αποτελεί νομαρχιακή σύμβουλος Αθηνώνκαι Τομεάρχης Οργανωτικού της Νέας Δημοκρατίας .

Δεν φαίνεται σε καμιά από τις φωτογραφίες, αλλά το αποκαλύπτει ο μαρτυριάρης ο συνιστολόγος της.
Η συγκεκριμένη, όπως και ο συνιστολόγος της, ανήκουν στο ναζιστικό φιλοχρυσαυγίτικο κομάτι της Νέας Δημοκρατίας.
(κατά βάθος, θα λέγαμε, είναι στην ουσία και οι δύο έρμαια της ναζιστικής υποστάθμης, ήτοι γνήσια χρυσαυγιτόπουλα, αλλά ο νεοδημοκρατικός τους κομματοσκυλισμός δεν τους αφήνει να κάνουν βήμα μακριά απο τη νουδού)

Παρευρίσκεται συχνά πυκνά σε «ακτιβισμούς» της Χρυσής Αυγής, σαν τον τελευταίο. Μια φορά μάλιστα συνελήφθη και από την αστυνομία περνώντας έναν άδικο και απάνθρωπο γολγοθά που έκανε άπαντες, συμπεριλαμβανομένου και του γράφοντα, να δακρύσουν ασύστολα και αστείρευτα.

Ένα μικρό ποτ-πουρί που ετοιμάσαμε, με διάφορες αξιόλογες θέσεις και απόψεις αυτής της επίσης «κατοίκου» του Αγίου Παντελέημονα, κάνει τα πολλά λόγια περιττά:
(συγχωρήστε τα τυχόντα ορθογραφικά και συντακτικά λάθη, πρόκειται περί εθνικίστριας)

Κλικ - Μεγέθυνση

Κλικ - Μεγέθυνση

Κλικ - Μεγέθυνση

 

 

 

 

 

 

Κλικ - Μεγέθυνση

 

 

 

 

 

 

Με αυτά και μ΄αυτά για τους «αγανακτισμένους κάτοικους» του Αγίου Παντελέημονα, μπορεί εύκολα να συμπεράνει κανείς και από ποιούς αληταράδες και ποιάς συγκεκριμένης πολιτικής συμμορίας προκαλούνται οι διάφορες ρατσιστικές επιθέσεις και τα πογκρόμ στην περιοχή, που έφτασαν και στο σημείο να επιτεθούν και να τραυματίσουν ακόμα και μέλος των Γιατρών του Κόσμου επειδή τύγχανε να είναι σκουρόχρωμος.

JUNGLE REPORT

About kyan

Raised on the mountains of western Greece, studied by the sea in the north of Greece, went underwater (The Netherlands) to work. Music, hip-hop in particular, is my specialty. Most of my posts are in Greek and they rant about the defeat of capitalism and the rise of the weak.

Posted on 28/10/2010, in Ανεξαρτησία στην κοινωνία, Κοινωνία and tagged , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. 4 Σχόλια.

 1. Χριστίνα Σιδέρη

  Κύριοι ζείτε στον κόσμο σας και γράφετε και ανυπόστατα πράγματα. Η φωτογραφία προέρχεται από αυτό το blog http://blogpress-gr.blogspot.com/2010/10/e_22.html μπορείτε άλλωστε να επικοινωνήσετε με τον υπεύθυνο του blog, αναγράφει και τηλέφωνο και να το επιβεβαιώσετε (6979 183177). Όπως θα διαπιστώσετε το συγκεκριμένο blog στηρίζει τον Αλαβάνο και θα σας πει την αλήθεια. Προφανώς το Η-Ο είδε τη συγκεκριμένη φωτό στη σελίδα μου στο FB και μια και αυτές τις μέρες δεν παρακολουθώ καθόλου internet παρα μόνο σποραδικά, θεώρησε ότι είναι δικιά μου. Θα παρακαλούσα να επανορθώσετε αλλά μια και οι διασταυρωμένες πληροφορίες είναι εκτός της πρακτικής σας, προφανώς είναι και η επανόρθωση. Με βασική αρχή το διασυρμό και πάνω από όλα την παντελή απουσία δεοντολογίας δεν περιμένω και πολλά πράγματα.

  Μου αρέσει!

 2. Χριστίνα Σιδέρη

  To H-O είναι το blog Hellas Orthodoxy και η φωτό είναι αυτή που αναφέρει το δημοσίευμα. Καλά μόνο τα σχόλια διαβάζετε;

  Μου αρέσει!

 3. Ηλίας Παναγιώταρος

  Χριστινάκι παμε για κανα καφε?

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: