Εγώ Γραικός Γεννήθηκα..

Οι Έλληνες το κάνουν καλύτερα ή αν προτιμάτε Γκρικς ντου ιτ μπέτερ στην βαρβαρικήν κι όσες αμφιβολίες είχα διαλύθηκαν μόλις διάβασα για το νέο μετωπικό σχήμα (απ’ το μέτωπο του πολέμου μην παρεξηγούμαστε..) του Μίκη, του Γλέζου και του Κασιμάτη.. Σαν κεραυνός έπεσε η είδηση στα γραφεία του ΕΠΣ (άμα είσαι ιντερνετικός κολοσσός αυτά έχει..) και ενώ η συντακτική συνέλευση συνεδράζει τρεις μέρες και τρεις νύχτες (κάπου διάβασα ότι τα γκόσιπ -πάντα στην βαρβαρικήν- ανεβάζουν την επισκεψιμότητα) για να αποφασίσει αν πρέπει να ενταχθούμε στις τάξεις του μετώπου τρέχοντας ή απλά με ταχύ βηματισμό, ξέκλεψα πέντε λεπτάκια για να μοιραστώ μαζί σας μια σκέψη σε σχέση με το μέλλον του συγκλονιστικού εγχειρήματος..
Μήπως με την άνοδο των Ανώνυμων – Ανόνιμους στην βαρβαρικήν- το μέτωπο με ένα μόνο όνομα μοιάζει λίγο παλιομοδίτικο;; Μήπως θα ήταν καλύτερο να οργανώσουμε αχτίδες με διαφορετικά ονόματα;; Κι επειδή δεν είμαι «μόνο λόγια τίποτα πιο πέρα/ μου τα λές τη νύχτα μα χάνονται τη μέρα» προxωράω πάραυτα σε προτάσεις:
(με αριθμούς έγραφαν οι άραβες, ανθέλληνες -που κι αυτοί είμαι σίγουρος μας έκλεψαν αλλά πάμε παρακάτω..)


Α.ΡΩΜΙΟΣ: Ριζοσπαστικός Ωκεανός Μανιασμένων Ιδιαιτέρως Οργισμένων ΣυνΕλλήνων.. ποιητικό και απειλητικό συνάμα, αποτυπώνει γλαφυρά την εικόνα του κινήματός μας..
Β. ΠΑ.ΪΣ.Ι.Ο.Σ.: ΠΑτριωτικό ΙΣοπεδωτικό Συνονθύλευμα  Ιδιαιτέρως Οργισμένων ΣυνΕλλήνων.. απευθύνεται κυρίως σε όσους εξ ημών αναγνωρίζουν το αλληλένδετο της πατρίδος και της πίστεώς μας..
Γ.  ΕΛ.Λ.Η.Ν.: ΈΛληνες Λαϊκιστές, Ηλίθιοι Νεοταξίτες.. μια αναφορά στο μεγαλείο της γνώσης του Ελληνικού λαού που στέκεται περήφανα απέναντι στη λαίλαπα της παγκοσμιοποίησης..
Δ. ΠΑ.ΤΡΙ.Δ.Α.: ΠΑτριωτική ΤΡΙτοδιεθνιστική Δημοκρατική Αλληλεγγύη.. απευθύνεται κυρίως σε κομμάτια της αριστεράς σε μια προσπάθεια να χωρέσουμε και το Σ(φ)Υ.ΡΙΖ.Α.

Ε. Δ.Ι.Α.Κ.Ο.Σ.: Δημοκρατικό Ισοπεδωτικό Αυτόνομο Κίνημα Οργισμέμων ΣυνΕλλήνων.. εθνικοαπελευθερωτικό και αυτόνομο κουτί για τον Καραμπελιά..
Στ. ΕΘ.Ν.Ο.Σ.: ΕΘνικοαπελευθερωτικό Νιχιλιστικό Όργανο ΣυνΕλλήλων.. για σκληροπυρηνικούς και με έντονες συγκρουσιακές τάσεις Άντρες (Έλληνες δηλαδή)..
Δυστυχώς, ήρθε η σειρά μου για 7η τοποθέτηση στη συνέλευση και πρέπει να σας αφήσω.. Ιν δε μιν ταϊμ, γρηγορείται συνΈλληνες.. Για κλείσιμο, προβληματισμός και τόνωση εθνικής υπερηφάνειας..

Posted on 10/02/2012, in Απόψεις / Θεωρίες, Πολιτική and tagged , , , . Bookmark the permalink. 4 Σχόλια.

  1. ξέρεις ο κόσμος έχει κάπως αλλάξει από το 90 και μετά………..
    βεβαιά υπήρξαν και δολοφονίες μεταναστών από έλληνες (βλ. ρέθυμνο σε βεντέτα, ματς ελλάδα – αλβανία κ.α.)
    αντίστοιχα και οι έλληνες έφυγαν μετανάστες στη γερμανία και μάλιστα κάτι πήρε το αυτί μου ότι αυτά που ακούγεται ότι μας χρωστά η γερμανία είναι παραμύθια γιατί η ελλάδα τότε είχε υπογράψει συμφωνία με τη γερμανία να μην πάρει την αποζημίωση, αλλά υποχρεώνοντας τη γερμανία να πάρει έλληνες εργάτες μετανάστες. τώρα αλήθεια ψέματα δεν ξέρω. πρόκειται για μια ιστορία που μου είπε ένας παππούς

    Μου αρέσει!

  2. StonedSparrow

    Τωρα ή συμφωνουμε και δε με καταλαβες ή διαφωνουμε και δε σε καταλαβα, παντως εγω τη χανω λιγο την κουβεντα..
    οσο για τα χρωστουμενα απ τους ανθρωποφαγοι Γερμανοι, η οργανωση δε μου δωσε γραμμη ακομα και δεν ξερω τι πρεπει να απαντησω…

    Μου αρέσει!

  3. πόθεν/πώς δηλαδή και από πότε τακιμιάσανε ο εθνικισμός με το hip hop = rap = μουσική που ριζώνει σε καταπιεσμένες φωνές νέγρων

    Μου αρέσει!

  4. StonedSparrow

    τωρα προφανως μου κανεις πλακα!! Το κειμενο ειναι ειρωνικο το χουμε αυτο ή μιλαμε σ αλλη βαση;;

    Μου αρέσει!

Σχολιάστε