Live Εμφανισεις

Το καλοκαίρι του 2002 πραγματοποιήσαμε το πρώτο μας live στην κεντρική παλτειά της Κοζάνης και εκτοτε ακολούθησαν και άλλα. Στα Γρεβενά την άνοιξη του 2003, στη Λειβαδιά τον Οκτώβρη του 2003, στη Θεσσαλονίκη το χειμώνα του 2003 και ξανά στην Κοζάνη τον Απρίλη του 2004 μαζί με τα «Επώδυνα Χτυπήματα» και τους «Φιάσκο»!

Αυτό ήταν το τελευταίο μας Live με την προηγούμενη μορφή της μπάντας. Το Δεκέμβρη του 2007 η ολοκλήρωση του «Δε Σβηστήκαν» συνοδευτηκε με Live στον Αυτοδιαχειριζόμενο Κοινωνικό Χώρο Ιωαννίνων,μαζί με τους «Propaganda», «Επίθεση κατά Μέτωπο» και τον Javaspa το πρώτο μετά από 3 σχεδόν χρόνια…

Το Μάρτιο του 2008 στα πλαίσια του πενθήμερου Φεστιβάλ που διοργάνωσε η Ε.Α.Κ.Ο. (Ενωτική Αυτόνομη Κίνηση Οδοντιατρικής) πραγματοποιήσαμε Live στο Φουαγιέ της Οδοντιατρικής στη Θεσσαλονίκη

Τον Οκτώβριο του 2008 πραγματοποιήθηκε στην καταλήψη του εργοστασίου της Υφανετ στη Θεσσαλονίκη Hip-Hop Φεστιβάλ κόντρα στις παρέλασεις, τις εθνικές εορτές και την υποχρεωτική στράτευση, οπου και συμμετείχαμε μαζί με τους «Propaganda», «Σπείρα», «Εφλεκτες Ουσίες», Javapa, και Nosfi!

Το Μάιο του 2009 ο ελευθερος ραδιοφωνικός σταθμός 1431AM διοργάνωσε Hip-Hop Live στο Πολυτεχνειο Θεσσαλονίκης υπερ της ανεξαρτητης ραδιοφωνίας και μουσικής μαζί με τους Ήρωα, D-Fer, «Bonus Track», «Κύκνειο Άσμα», Κακοτέχνη, «Logout» Και Παράξενο.


Το Φλεβάρη του 2011 παίξαμε στον ελευθεριακό κοινωνικό χώρο του Μικρόπολις στα πλαίσια των εκδηλωσέων του χώρου για τον μήνα αυτό!


 

 

Σχολιάστε