Η πιο σπουδαία ιδέα του Tupac Shakur, το «One Nation» επισημως τίθεται σε κυκλοφορία στα τέλη του 2009!!!

Μετά από 13 χρόνια συνεχών φημών και νομικών κωλυμάτων, το όνειρο του Tupac Shakur της μουσικής επανένωσης της West με την East Coast, παίρνει επιτέλους σάρκα και οστά με την κυκλοφορία του φιλόδοξου Project με τον τίτλο «One Nation«… Την ιδέα αυτή συνέλαβε ο 2Pac το 1996 όταν και δήλωσε μπροστά στις κάμερες και τους οπαδούς του ότι η βεντέτα του με τον πρώην κολητό του Notorious B.I.G., τελέιωσε για αυτόν!

Πιστεύοντας ότι το όλο θέμα προκάλεσε αχρείαστη ένταση και αδικαιολόγητη βία μεταξύ των δυο πλευρών, ο Tupac πλησίασε τη γνωστή hip hop μπάντα από το Brooklyn της Νέας Υόρκης, τους Boot Camp Clik για την απο κοινού έκδοση ενός δίσκου που θα διέλυε την έννοια του «πολέμου» που απέκτησε αυτή η κόντρα στα media…Έτσι ξεκίνησαν οι διαδικασίες για την κυκλοφορία του LP ένα χρόνο μετά!

Πατήστε στο «Διαβάστε τη συνέχεια» για τη συνέχεια του άρθρου!

Όμως εξαιτίας της ανεξήγητης δολοφονίας του 2Pac το ίδιο έτος, πολλά κομμάτια του δίσκου αφερέθηκαν και παρέμειναν «στο ράφι» για 13 ολοκληρα χρόνια! Τώρα η εταίρεια (A.E.G.) που απέκτησε τα δικαιώματα και των 18 κομματιών του δίσκου πρότιθεται να προχωρήσει στην επίσημη κυκλοφορία του σε ψηφιακή μόνο μορφή μέσω του διαδικτύου!

Ανάμεσα στους καλλιτέχνες που συμμετείχαν σε αυτή την προσπάθεια του Tupac και των Boot Camp Cllik, είναι και τα ονόματα των Snoop Dogg, Busta Rhymes, Tha Outlawz, Big Daddy Kane, Greg Nice και του  Notorious B.I.G.!

Ο δίσκος θα κυκλοφορήσει στις 20 Μαρτίου 2009 μέσω όλων των γνωστών διανεμητών ψηφιακού υλικού όπως είναι η iTunes και η Amazon!

Το τελευταίο μεταθανατιο άλμπουμ του 2Pac ήταν το 2006 το Pac’s Life! Σήμερα ο καλλιτέχνης θα συμπλήρωνε το 38ο έτος της ηλικίας του…

About kyan

Raised on the mountains of western Greece, studied by the sea in the north of Greece, went underwater (The Netherlands) to work. Music, hip-hop in particular, is my specialty. Most of my posts are in Greek and they rant about the defeat of capitalism and the rise of the weak.

Posted on 13/03/2009, in Ξένο Hip-Hop and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Σχολιάστε.

Σχολιάστε