Δείτε στο βίντεο τι κάνανε τα καθίκια της αστυνομίας στην πλατεία Αριστοτέλους στις 6.12.09 στον φοιτητή Γιώργο Δημητρίου…

Στις 6 Δεκεμβρίου 2009, το μεσημέρι,  στη Θεσσαλονίκη, ενώ η πορεία προς την μνήμη του Αλέξη Γρηγορόπουλου βρισκόταν σε εξέλιξη ο φοιτητής Γιώργος Δημητρίου βγήκε με τις πυτζάμες του στην πλατεία Αριστοτέλους, δε συμμετείχε καθόλου στην πορεία και παρόλα αυτά βρέθηκε χτυπημένος, προσαχθέν αφού τον συνέλαβαν ΤΑ ΕΝΔΟΞΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ και του φορτώσαν μια τσάντα με μολώτοφ που προφανώς δεν ανήκε στον ίδιο. Έτσι ο φοιτητής Γιώργος Δημητρίου βρέθηκε κατηγορούμενος για δύο κακουργήματα και σήμερα θα ήταν ήδη προφυλακισμένος, αντιμετωπίζοντας ποινή κάθειρξης μέχρι 15 χρόνια, εαν δεν υπήρχε αυτό το βίντεο όπου φαίνεται ξεκάθαρα πως ένας απο τους αστυνομικούς αφήνει δίπλα στο φοιτητη την τσάντα που ποτέ δεν ήταν δική του…

Για όλη αυτή την ΞΕΦΤΙΛΑ της ελληνικής αστυνομικής, της χουντικής «δημοκρατίας» και της ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ που σπέρνουν όλο αυτό το διάστημα βάλανε την υπογραφή τους ΤΕΣΣΕΡΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ ΕΧΟΥΝ ΟΡΚΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΣΑΚΙΔΙΟ ΜΕ ΤΑ ΕΚΡΗΚΤΙΚΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΦΟΙΤΗΤΗ!!!!

Ο μπάτσος Δημητρης Παταρίδης στην έκθεση ΕΝΟΡΚΗΣ εξέτασης έγραψε τα εξής : «Στην κατοχή του (σ.σ. του φοιτητή) βρέθηκαν μια τσάντα ώμου με διαμορφωμένη θήκη στο εσωτερικό της, μπεζ, μια χάρτινη κατασκευή μέσα στην οποία υπήρχε μια γυάλινη φιάλη μπύρας με περιεχόμενο 500 γραμμάρια εύφλεκτο υλικό (μολότοφ) κλεισμένη με ταινία, περιείχε στουπί που είναι αυτοσχέδια εκρηκτική εμπρηστική κατασκευή…».

Μετά την δημοσίευση του βίντεο ο ίδιος μπάτσος εμφανίστηκε ενώπιον της τρίτης ανακρίτριας Θεσσαλονίκης, όπου απολογήθηκε ο νεαρός φοιτητής και δήλωσε πως εκείνος και οι συνάδελφοί του έκαναν λάθος. Ότι η τσάντα δεν άνηκε στον κατηγορούμενο και ΕΚ ΠΑΡΑΔΡΟΜΗΣ ΣΥΝΝΕΛΗΦΘΗ δηλώνοντας τα ξής : «… Η τσάντα αυτή βρέθηκε στο σημείο που ακινητοποιήσαμε τον παραπάνω κατηγορούμενο στην Πλατεία Αριστοτέλους, αρχές αγοράς, την οποία είχε φέρει κάποιος συνάδελφος και την είχε αφήσει στο σημείο και εμείς από παραδρομή θεωρήσαμε ότι η τσάντα αυτή ήταν του Δημητρίου, καθόσον αυτός, κατά τη διάρκεια της καταδίωξης, έφερε παρόμοια μπεζ τσάντα ώμου, μικρότερων διαστάσεων με προσωπικά του αντικείμενα. Τελικά, η τσάντα αυτή δεν ήταν του Δημητρίου, αλλά προφανώς κάποιου άλλου αντιεξουσιαστή που συμμετείχε στην πορεία…».

Τί άλλο θέλει η κοιμώμενη ελληνική κοινωνία για να δει ποιοι προκαλουν, ποιοι κατασκευάζουν, ποιοι απειλούν, ποιοι ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ! ΠΟΣΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΣΤΑΡΑΚΙΑ, ΠΟΣΕΣ ΖΑΡΤΙΝΙΕΡΕΣ, ΠΟΣΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΜΠΑΧΑΛΟΙ-ΑΣΦΑΛΙΤΕΣ, ΠΟΣΕΣ ΜΠΥΤΖΑΜΕΣ ΠΛΕΟΝ, ΠΟΣΟΥΣ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ;;;

Η ΧΟΥΝΤΑ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ ’73!!! ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΚΥΒΕΡΝΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ! ΚΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ ΝΑ ΔΙΑΤΕΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΣΥΝΝΕΛΗΦΘΗ ΜΟΛΙΣ ΤΟ 0,4% ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΙΚΩΝ ΠΟΡΕΥΘΕΝΤΩΝ!!!

ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΚΥΡΙΕ ΥΠΟΥΡΓΕ ΑΗΔΙΑΣ!!!

ΑΜΕΣΟΣ ΑΦΟΠΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΤΗΣ!!!

ΤΙΠΟΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ!!!

Το θεμα εφερε στην επιφανεια χθες το μεσημερι το Athens Indymedia. Το βίντεο του συμβάντος δημοσιέυτηκε πρώτη φορά στο Zougla.Gr εδώ

Πατήστε στο «Διαβάστε τη συνέχεια» για να δείτε την εκθεση ένορκης εξέτασης πριν και μετά

About kyan

Raised on the mountains of western Greece, studied by the sea in the north of Greece, went underwater (The Netherlands) to work. Music, hip-hop in particular, is my specialty. Most of my posts are in Greek and they rant about the defeat of capitalism and the rise of the weak.

Posted on 10/12/2009, in Ανεξαρτησία στην κοινωνία, Κοινωνία, Πορείες, Πολιτική and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. 2 Σχόλια.

  1. ΕΚ ΠΑΡΑΔΡΟΜΗΣ ΣΥΝΝΕΛΗΦΘΗ αυτός και αλλοί 800…
    Πλέον η μόδα είναι η προσαγωγή…
    Αν δεν σε έχουν προσαγάγει δεν είσαι in…
    Υπουργός προστασίας του πολίτη κ.Χουντοχοίδης…

    Μου αρέσει!

  1. Παράθεμα: Στο πειθαρχικό 6 αστυνομικοί για την ενοχοποίηση του φοιτητή με τις πιτζάμες « Επισκιασις

Σχολιάστε